Höstmeny med hjortfärsbiff Tranhem

Rökt hästkött med pepparotsgrädde på dinkelknäcke

Getostpaj med körsbärstomater, oliver och färsk timjan

Hjortfärsbiff Tranhem med ungsbakade rotfrukter och viltsås.

(Receptidé:
Blanda hjortfärs med ägg och mjölk -ev ströbröd-. Krydda med svartpeppar och salt.
Tillsätt smörfrästa hackade kantareller. Forma biffar som steks i ugn
-kan med fördel först halstras i stekpanna för att ge lite färg-.
Servera med viltsås (Viltfond, rött vin, hackade svarta, oliver, lök,
creme fraiche. Ev. redning mazenamjöl).

Vaniljglass med varm körsbärssylt
/




Kommentarer
Postat av: annebertelsen.blogg.se

:)

2009-09-05 @ 13:08:25
URL: http://annebertelsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0